Rotterdam kiest voor combinatie Protinus IT en Insight Enterprises
30-10-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Rotterdam kiest voor combinatie Protinus IT en Insight Enterprises

De combinatie Protinus IT en Insight Enterprises B.V. is medewinnaar van de openbare aanbesteding ‘Levering van Standaardsoftware & Gerelateerde Dienstverlening’, uitgeschreven door de Gemeente Rotterdam.

Omdat de combinatie Protinus - Insight op de eerste plek is geëindigd is het daarmee de preferred supplier voor Rotterdam. Functionele offerteaanvragen tot € 30.000 en productgerichte offerteaanvragen tot € 100.000, die binnen de scope van deze aanbesteding vallen, worden uitsluitend aan de preferred supplier verstuurd. Offerteaanvragen met een hogere opdrachtwaarde die binnen de scope van deze aanbesteding vallen, worden ook aan de andere opdrachtnemer verstuurd en door middel van minicompetitie gegund.

De Gemeente geeft nu jaarlijks tussen de 15 en 20 miljoen euro uit aan Standaardsoftware. Gezien de verwachte ontwikkelingen richting meer SaaS- en Paas diensten, alsook door het onder de te sluiten raamovereenkomst kunnen afnemen van gerelateerde dienstverlening, schat de Gemeente de financiële jaarlijkse omvang van de raamovereenkomst op circa € 25.000.000.

De raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van 24 maanden. De Gemeente kan de raamovereenkomst maximaal twee keer met 12 maanden verlengen.

Terug naar nieuws overzicht
Software