IBM en AT&T kondigen open hybride Cloud services aan voor het 5G-tijdperk

30-10-2020 | door: Redactie

IBM en AT&T kondigen open hybride Cloud services aan voor het 5G-tijdperk

IBM en AT&T kondigen aan dat ze een samenwerking zijn aangegaan om zakelijke klanten te helpen met het beheren van hun 5G technologieën.

Dankzij de samenwerking kunnen zakelijke klanten voortaan gebruik maken van het 5G netwerk van AT&T en tegelijkertijd hun applicaties beheren met IBM Cloud satellite. Hierdoor krijgen klanten overal toegang tot de Cloud- en beveiligingsservices van IBM en kunnen ook zakelijke klanten, uit sterk gereguleerde industrieën, toegang krijgen tot de snelheid van 5G-technologie, zo bewerren de twee partners.

"De ontwikkelingen op het gebied van 5G en edge hebben een enorme impact op iedere branche en zorgen voor betere klantervaringen en nieuwe omzetmogelijkheden,” aldus Howard Boville, senior vice president, IBM Hybrid Cloud. "Dankzij het open en veilige hybride Cloud platform van IBM en het netwerk van AT&T kunnen we klanten veiliger gebruik laten maken van 5G- en edge services in iedere omgeving. Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts en biedt ondernemingen meer mogelijkheden op het gebied van 5G en edge."

Terug naar nieuws overzicht