Cisco Meraki specialist Joheco wint ClubCisco Partner of the Year Award

30-10-2020 | door: Witold Kepinski

Cisco Meraki specialist Joheco wint ClubCisco Partner of the Year Award

Joheco Automatisering, het automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, is, als eerste partner in de wereld, de winnaar van de Cisco Partner Award: ClubCisco Partner of the Year! Dit maakte Cisco bekend tijdens de jaarlijkse - digitale - uitreiking van de Cisco Partners Awards.

Joheco ontvangt deze prijs als eerste partner in de wereld. ”Deze Partner is ClubCisco, door hun actieve deelname aan de community en hun aanwezigheid op de ClubCisco Summit. Daarnaast heeft deze Partner recent de Premier status behaald en creativiteit laten zien in het vroegtijdig adopteren van Meraki en Umbrella. Dit hebben ze in een eigen Managed Diensten propositie naar de markt gebracht”, aldus Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.

Joheco werd tijdens de uitreiking vertegenwoordigd door Jobert Lommerse, Algemeen Directeur en Ronald Lommerse, Commercieel Directeur. "Wij zijn erg trots op deze onderscheiding en uiteraard ook op onze goede samenwerking met Cisco" aldus Jobert Lommerse. ”Deze award geeft duidelijk onze ambitie weer waarin de Cisco oplossingen belangrijke bouwstenen zijn voor onze Managed dienstverlening”

Foto: Michiel de Bruin (Virtual Partner Account Manager Cisco) reikt de Cisco Award: “ClubCisco Partner of the Year” uit aan Jobert Lommerse (Algemeen Directeur Joheco Automatisering).

Terug naar nieuws overzicht
Security