CMS Distribution start samenwerking met Alogic

03-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CMS Distribution start samenwerking met Alogic

CMS Distribution B.V. is een samenwerking gestart met Alogic, Australisch fabrikant van innovatieve docking stations, power&charge producten en andere connectivity oplossingen. De aanhoudende vraag vanuit de markt naar compacte en multifunctionele accessoires die thuiswerken makkelijker maken was de logische motivatie voor deze nieuwe samenwerking.

‘CMS Distribution heeft als missie mensen en technologie met elkaar te verbinden. Daartoe maken we in de Benelux steeds meer, zorgvuldig geselecteerde merken beschikbaar die onze visie delen. Alogic heeft letterlijk dezefde missie, en die klinkt door in het design en de functionaliteit van hun producten, die letterlijk alle losse apparaten van je thuiskantoor met elkaar verbinden – en opladen. Met haar eigen R&D, innovatieve roadmap en solide reputatie ben ik ervan overtuigd dat ook onze klanten Alogic zal omarmen en haar producten in hun assortiment zullen opnemen. Alogic is een aanwinst voor de markt en een mooie aanvulling op ons portfolio. Ik verheug me op een zeer succesvolle samenwerking’, aldus Walter Dornstedt, Sales & Vendormanager van CMS Distribution.

‘En ik ben ook blij dat we met CMS Distribution in de Benelux van start gaan’, zegt Mikael Palmhag, Busines Development Manager van Alogic. ‘ Alogic ontwikkelt en produceert baanbrekende en unieke technologie op gebied van connectivity die de laatste standaards en de verschillende platforms ondersteunen. Of het nu gaat om ons baanbrekende 10-in-1 Superdock of onze krachtige wireless Power Hubs: het gemak van de eindgebruiker staat altijd centraal. Via CMS Distribution zullen deze producten nu ook de consumenten en de bedrijven in Nederland en België bereiken. Ik ben ervan overtuidat dat we in CMS Distribution een partner hebben gevonden, die niet alleen onze visie deelt maar die ook met de juiste aandacht en toewijding ons verhaal en onze oplossingen effectief en proactief op retailers, resellers en consumenten zal overbrengen.’

Terug naar nieuws overzicht
Hardware