Infor meldt cloud migratie momentum onder klanten
05-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Infor meldt cloud migratie momentum onder klanten

De CloudSuite-oplossingen van Infor zorgen ervoor dat organisaties wereldwijd wendbaarder, veerkrachtiger en concurrerender worden, en een kortere time-to-value ervaren. Sectorspecifieke toepassingen, bijvoorbeeld voor de maakindustrie, gezondheidszorg, distributie, publieke sector, detailhandel en horeca, hebben eraan bijgedragen dat Infor nu meer dan 14.000 klanten bedient vanuit de cloud.

In de periode van mei 2019 tot juni 2020 steeg het aantal Infor-klanten dat de transitie van on-premises naar de cloud maakte met meer dan 200 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De jaarlijkse contractwaarde van de groep Infor-cloud gebruikers steeg met 112 procent.

"We hebben bijvoorbeeld niet alleen een software-suite voor productiebedrijven, maar ook een suite die speciaal voor de automobielindustrie is ontwikkeld - met specifieke processen, functies en attributen die relevant zijn voor die sector - allemaal in onze producten zijn ingebouwd”, aldus Kevin Samuelson, CEO van Infor in een toelichting op de strategie. “Deze structuur is ontworpen om snellere implementaties mogelijk te maken en op termijn meer waarde te leveren dan generieke, horizontale alternatieven op de markt."

Drie recente voorbeelden van organisaties die hebben aangekondigd gebruik te gaan maken van één van de sectorspecifieke cloudoplossingen van Infor:

Dutch Flower Group - Europa’s grootste retail-bloemenleverancier;

Cloetta - een van de grootste zoetwarenorganisaties van Noord-Europa en onder andere bekend van merken als Red Band, Venco en King;

Het Franse confectiekledingmerk Zadig&Voltaire

HCM

In de afgelopen maanden heeft Infor nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Human Capital Management (HCM)-, Enterprise Asset Management (EAM)- en Supply Chain Management (SCM)-suites. Daarmee kan het beheer van processen rond de belangrijkste drie organisatie-elementen – het personeelsbestand, de fysieke activa en leveranciersketens – verder worden geoptimaliseerd en gestroomlijnd.

Naast end-to-end functionaliteiten en multi-tenant cloudmogelijkheden, levert Infor ook mogelijkheden voor gegevensbeheer en -analyse dankzij Infor Data Lake en Infor Birst. Deze toepassingen kunnen snel, en zonder materiële onderbrekingen worden geïmplementeerd dankzij het ervaren serviceteam en een uitgebreid partnernetwerk.

"Helpen navigeren in de huidige turbulente omgeving vereist diepgaand begrip van de krachten die onze klanten en de sectoren waarin ze opereren vormgeven. Onze innovatieve cloudtechnologie, die is doordrenkt met sectorspecifieke expertise, onderscheidt Infor”, aldus Samuelson. “In plaats van te proberen één enkel product te bouwen om alle industrieën te bedienen, hebben we miljarden geïnvesteerd om afzonderlijke, industrie-specifieke producten te ontwikkelen, die de specifieke behoeften van onze klanten tot in detail beantwoorden.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud