Conscia eerste Cisco IoT Advantage Partner ter wereld

05-11-2020 | door: Witold Kepinski

Conscia eerste Cisco IoT Advantage Partner ter wereld

Conscia Zweden, een leverancier van beveiligings- en IT-infrastructuuroplossingen, heeft zich gekwalificeerd als de eerste Cisco IoT Advantage Partner ter wereld. Dit is het resultaat van veel voltooide Cisco IoT-trainingen en een schat aan praktische ervaring met IoT en industriële netwerken. Conscia heeft ook de Conscia DevicePortal-software ontwikkeld, die door zowel private als publieke actoren in verschillende landen wordt gebruikt om snel en veilig IoT-apparaten te verbinden en te beheren.

Conscia heeft een groot klantenbestand in onder meer de maakindustrie en het feit dat we nu 's werelds eerste Cisco IoT Advantage Partner zijn, is een duidelijk signaal dat onze klanten hier en nu een eersteklas partner tot hun dienst hebben , zegt Claus Thorsgaard, CEO van Conscia Group.

"De mogelijkheid om veilige oplossingen te bouwen waarmee onze klanten de kracht van de gegevens waarover ze beschikken in de productienetwerken kunnen ontsluiten, biedt ons geweldige kansen voor efficiëntie en nieuwe bedrijfsmodellen. Het betekent ook dat we een proactieve rol kunnen spelen en nieuwe oplossingen kunnen voorstellen aan klanten in andere industrieën, en hen daardoor kunnen laten deelnemen aan ervaringen en kansen waar ze misschien niet aan hebben gedacht", zegt Lars Kyhlstedt, Managing Director, Conscia Zweden.

"Pas als het mogelijk is om heel veel apparaten snel en veilig aan te sluiten - of het nu gaat om draaibanken in een fabriek of luidsprekers in een school - kun je het aanzienlijke potentieel van genetwerkte intelligentie realiseren. Cisco's moderne, veilige, efficiënte en flexibele netwerken maken dit mogelijk en daarom zijn we erg blij dat Conscia met zijn uitgebreide expertise in de nieuwste technologieën nu onze eerste IoT Advantage Partner is", zegt Niklas Andersson, Vice President, Cisco EMEAR North.

Terug naar nieuws overzicht