Waterland wil Xebia overnemen

05-11-2020 | door: Witold Kepinski

Waterland wil Xebia overnemen

Waterland Private Equity Fund VII C.V. wil via Standbyco 25 Holding het bedrijf Xebia overnemen. De bedrijven hebben op 29 oktober 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waterland Private Equity Fund VII C.V. (Waterland) is een participatiemaatschappij die ongeveer vijftig ondernemingen in haar portefeuille heeft.

Waterland staat geregistreerd als fondsbeheerder bij de Nederlandse toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten. Haar ondernemingen richten zich op verschillende sectoren, zoals outsourcing en digitalisering, vrije tijd, luxe en duurzaamheid, maar ook op de groeiende markt voor diensten en producten specifiek voor ouderen (vergrijzing).

Xebia Holding B.V. is een IT-consultancy bedrijf die haar klanten bijstaat op het gebied van digitale transformatie. Zij staat klanten bij in het gehele traject van strategieformulering tot implementatie en ondersteuning van de software en IT-infrastructuur. Daarnaast biedt Xebia onder de namen Xebia Academy en Xccelerated verschillende trainingen en opleidingstrajecten aan op IT-gebied.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software