Wortell lanceert Digitaal Vitaal adoptie methodiek

05-11-2020 | door: Witold Kepinski

Wortell lanceert Digitaal Vitaal adoptie methodiek

IT-dienstverlener Wortell lanceert het Digitaal Vitaal programma. Het betreft een nieuw adoptie methodiek om het gat tussen beschikbare kennis in organisaties en de benodigde kennis om het maximale uit IT-investeringen te dichten.

Franck van Diest, Product Manager bij Wortell: “Digitaal Vitaal is gericht op de uiteindelijke gebruiker van Microsoft-software en valt vooral op door de kraakheldere aanpak. In onze branche is deze vorm van ondersteuning bekend onder de noemer adoptie. Wij hebben geleerd dat adoptie niet een kortlopend traject is maar echt tot zijn recht komt in de vorm van een doorlopend proces. Dat betekent dat we op doorlopende basiskennis de organisatie in brengen die altijd up to date is. Wij merken dat onze klanten behoefte hebben aan duidelijkheid. Die duidelijkheid wordt met name gezocht op de antwoorden op vragen als; wat krijg ik, wanneer heb ik het en wat kost het? Daarom bieden wij met Digitaal Vitaal kant en klare tools en content zodat het wiel niet steeds opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Hierdoor kunnen we snel starten en brengen we duidelijkheid naar onze klanten.”

Dat er behoefte is aan deze duidelijkheid merkt Wortell ook aan het feit dat de eerste klanten al gekozen hebben voor Digitaal Vitaal waaronder Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Lees meer op de site van Wortell.

Terug naar nieuws overzicht
Software