Dutch IT-channel Awards ontvangt vele honderden nominaties

06-11-2020 | door: Redactie

Dutch IT-channel Awards ontvangt vele honderden nominaties

De nominatieprocedure om bedrijven en personen uit de Nederlandse IT Business te nomineren voor de Dutch IT-channel Awards is gesloten. De felbegeerde Awards worden feestelijk uitgereikt op 25 maart 2021. “De Dutch IT-channel Awards leven in de markt en de redactie is aangenaam verrast door de vele honderden inzendingen en mooie business cases", zegt Witold Kepinski, Editor in Chief en Director Content van Dutch IT Channel.

Op 18 november wordt bekend gemaakt welke van de vele nominaties uiteindelijk meedingen naar een Dutch IT-channel Award. Alle genomineerden krijgen dan een mooi presentje overhandigd, en een mediapakket toegestuurd waarmee ze campagne kunnen voeren om stemmen te winnen.

Kepinski: “Vanaf 18 november kan er op www.dutchitawards.nl gestemd worden op één van de vijf genomineerde bedrijven en/of personen per categorie, die de jury heeft geselecteerd. De komende maanden wordt er online veel aandacht besteed aan de Awards. Op 10 december verschijnt het Dutch IT-channel Awards Magazine met een overzicht van alle genomineerden.”  

Medio januari 2021 neemt Dutch IT -channel ook de beslissing hoe de Awards worden uitgereikt op 25 maart 2021. Kepinski: "Afhankelijk van de COVID-19 situatie wordt de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards afgesloten als een virtueel, hybride of live event. De redactie bedankt alle bedrijven en personen die een inzending hebben aangeleverd."

Voor alle informatie over de sponsormogelijkheden en het Dutch IT-channel Awards:

surf naar: www.dutchitawards.nl

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards