Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ingram Micro Flexible Services belicht in Dutch IT Video Talkshow

Organisaties zijn niet langer alleen of uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben behoefte aan een partner die totaaloplossingen biedt. Met Ingram Micro Flexible Services kunnen resellers hun klanten in deze behoefte voorzien. Danny Frietman (Moderator Dutch IT Channel) bespreekt deze propositie in een Dutch IT Video Talkshow met Geert Visser Director (Flexible Services Ingram Micro) en Remco Nieuwenhuyse (Sales Director Ingram Micro).

Ingram Micro Flexible Services geeft resellers toegang tot een compleet ecosysteem van flexibel inzetbare diensten. Zo wil Ingram Micro zowel resellers als klanten ontzorgen op het gebied van warehousing, configuratie, transport, installatie, asset disposition, financiering en professional en managed services.

Ingram Micro ondersteunt resellers in iedere fase van het service-proces: van ontvangst van goederen, tot het recyclen van oude apparatuur. Het vaste aanspreekpunt voor resellers helpt hen op ieder gewenst moment met vraagstukken en die van klanten. Dit doet Ingram Micro op een transparante manier. Ingram Micro werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde specialisten. Resellers betalen daarnaast alleen voor diensten die ze daadwerkelijk afnemen.

https://nl.ingrammicro.eu/flexible-services/home

Terug naar video overzicht
Hardware