CaptureTech rondt integratie IT-Innovators af

10-11-2020 | door: Redactie

CaptureTech rondt integratie IT-Innovators af

CaptureTech meldt de integratie van het ICT-bedrijf IT-Innovators geheel te hebben afgerond. Daarnaast is een nieuwe propositie gelanceerd om naast ICT voor de logistiek ook voor de kantooromgeving aan te bieden.

Het aanbieden van kantoor-ICT is nieuw voor CaptureTech. Maarten Anderson (ceo) licht toe: “We verzorgen al jaren de ICT voor middelgrote en grote organisaties met een logistieke functie door het leveren en implementeren van mobiele devices, logistieke software en 24/7 beheer. Frequent kregen wij daarbij de vraag ook kantoor-ICT te verzorgen, waarna we deze klanten moesten doorverwijzen. Echter blijkt telkens weer dat de ICT van de logistiek en van de kantooromgeving hand in hand zouden moeten gaan. De data tussen de twee omgevingen staan niet los van elkaar. We zagen dan ook steeds meer inefficiënties ontstaan. Reden voor ons om een ICT-bedrijf te acquireren welke gespecialiseerd is in oplossingen voor de kantooromgeving. We hebben daarmee een unieke propositie in de markt te pakken.”

CaptureTech zal de nieuwe propositie eerst verder uitrollen onder bestaande logistieke klanten. Anderson: “We krijgen veel verzoeken van bestaande klanten om de ICT voor óók de kantooromgeving te verzorgen. We maken daarmee logische koppelingen met de ICT voor de logistieke omgeving. Klanten hebben daarmee één aanspreekpunt minder en realiseren ook kostenbesparing. Voor de meesten is het een logische stap. Na de integratie voor bestaande klanten zullen we de propositie breder uitdragen richting middelgrote organisaties met een logistieke functie.”

 

Terug naar nieuws overzicht