Perf-iT & PRO-AT sluiten zich aan bij ATS Global

10-11-2020 | door: Witold Kepinski

Perf-iT & PRO-AT sluiten zich aan bij ATS Global

Datacenter en automatiseringsspecialisten Perf-iT & PRO-AT sluiten zich aan bij ATS Global uit Haarlem. Dit meldt ARS Global op zijn website. Perf-iT & PRO-AT zijn in Nederland gevestigde bedrijven en aanbieders van Masters in Data Center Information Management systemen en industriële automatisering. Klanten zijn onder meer grote datacenter exploitanten, ziekenhuizen, distributiecentra en zuivelfabrieken.

Martin Matse, directeur en eigenaar van Perf-iT & PRO-AT zegt: “Ik realiseer mij dat wij al een tijdje unieke IT/OT-systemen voor datacenters en andere grote faciliteiten hebben ontwikkeld. Onze SCADA- en automatiseringsoplossingen verbeteren de efficiënte werking van deze faciliteiten, verlagen energie- en andere kosten door volledige zichtbaarheid, veelzijdige feedbackloops en extreem hoge “uptime” te bieden. We wisten dat het tijd en investeringen zou vergen om onze oplossingen wereldwijd aan te kunnen bieden. ATS Global biedt ons beide, waardoor wij snel onze vleugels kunnen uitslaan op de wereldmarkt, vanaf China, via Europa tot aan de Verenigde Staten.”

Kevin Partington, COO van ATS EMEA zegt: “Dit is zo’n geweldig team om mee samen te werken. Naast een sterke culturele “fit” met ATS is er een gedeelde expertise, waardoor wij kunnen adviseren over de klantstrategie en tegelijkertijd de klus kunnen klaren, op tijd en binnen budget. Naast het globaliseren van de oplossingen, denk ik ook dat een belangrijk stuk van de Industrie 4.0- puzzel wordt toegevoegd aan het IT/ OT- oplossingspakket van ATS. Ons ATS 24/7 Support Services- pakket en ATS Enterprise Security kunnen onmiddellijk worden toegevoegd aan het aanbod van Perf-IT & PRO-AT, zodat die datacenters nooit falen!”

Rob Valent, Division Manager van ATS Benelux zal de integratie van de twee bedrijven leiden en Martin Matse zal zich richten op globalisering met ondersteuning van ATS Global’s CEO, Paul Bron.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter