Witold Kepinski - 11 november 2020

Kannegieter breidt Switch & Wifi portfolio uit met Alcatel-Lucent Enterprise

Kannegieter breidt Switch & Wifi portfolio uit met Alcatel-Lucent Enterprise image

Kannegieter breidt haar huidige Switch & Wifi portfolio uit met Alcatel-Lucent Enterprise. “Door de waardevolle toevoeging van Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) aan ons portfolio zijn onze klanten direct in staat om een brede oplossing aan te bieden op het gebied van Switching en WLAN”, aldus Edwin van Ommen, Operationeel directeur van Kannegieter.

Ommen: "Het netwerkportfolio van ALE is veelzijdig en kan op diverse gebieden worden ingezet, onder andere IoT, Location Based Services, Smart Buildings en BYOD. ALE onderscheidt zich daarnaast door hoogwaardige prestaties, betrouwbaarheid, laag energieverbruik en uitstekende beheermogelijkheden (on-premise of cloud based) tot layer 4. Door de samenwerking met ALE profiteert de klant ook direct van een uitgebreid dienstenaanbod voor site survey, ontwerp, opleiding, softwaresupport, implementatie en monitoring. Wij zijn dus zeer content dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn met de assortimentsuitbreiding van Alcatel-Lucent Enterprise."

“We zijn verheugd om samen met Kannegieter als Business Partner de nieuwste Alcatel-Lucent Enterprise netwerktechnologie aan klanten te kunnen aanbieden. Onze gecombineerde expertise en technologische innovatie zullen een totaal aanbod creëren om klanten te helpen hun LAN & WLAN-netwerken te ontwikkelen voor een veilige, snelle, flexibele en betrouwbare connectiviteit”, zegt Paul Spaargaren, Channel Alliance Director Benelux.

Meer informatie over Kannegieter

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!