M-Files lanceert documentmanagementoplossing voor Salesforce
11-11-2020 | door: Witold Kepinski

M-Files lanceert documentmanagementoplossing voor Salesforce

M-Files Corporation, de intelligent informatiemanagement organisatie, kondigt de beschikbaarheid aan van de documentmanagement oplossing voor Salesforce in Nederland en België.

De op M-Files gebaseerde documentmanagementoplossing is direct beschikbaar in de vertrouwde Salesforce userinterface en biedt out-of-the-box functionaliteiten voor professioneel documentmanagement, compliance en governance.

M-Files maakt in Salesforce directe toegang mogelijk tot alle klant gerelateerde data en documenten, ongeacht de opslaglocatie, en creëert daarmee een 360-graden beeld van de klan

GeONE biedt lokale expertise in Nederland en België met de nieuwe oplossing dankzij succesvolle implementaties, waaronder in de verzekeringsbranche. Bastiaan Brefeld, verantwoordelijk voor M-Files bij GeONE, licht de voordelen toe: “Bijna iedere organisatie heeft te maken met beheer van bestaande en nieuwe klanten en Salesforce is een geweldige tool om dit mee te doen. Wat je echter wilt als organisatie, is dat medewerkers voorzien worden van alle relevante klantinformatie. Dit betekent complete klantdossiers met zowel klantdata, maar dus ook alle bijbehorende documenten, emails en correspondentie, inclusief het beheer van deze content en dat allemaal op één plek. Met M-Files wordt Salesforce de one-stop-shop voor alle klantinformatie. En dat helpt medewerkers om de klant beter, efficiënter en sneller te bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht