Witold Kepinski - 11 november 2020

Werkgevers vinden SAP consultants bij Make IT Work

Werkgevers vinden SAP consultants bij Make IT Work image

Het omscholingstraject Make IT Work biedt nu ook het nieuwe programma SAP Business & Data Analysis aan. Samen met SAP Nederland kwam dit initiatief tot stand om zo omscholers op te leiden voor al die werkgevers die staan te springen om nieuwe SAP consultants.

Volgens Jaap Verdonk van SAP Nederland is deze omscholing de perfecte kickstart om als junior consultant het verschil te kunnen gaan maken in het huidige bedrijfsleven. ‘SAP technologie en gecertificeerde consultants helpen bedrijven en organisaties veerkrachtige bedrijfsvoering te verwezenlijken en het hoofd te bieden aan veranderende marktomstandigheden.’

Na een zorgvuldige selectieprocedure leiden hbo-docenten van de Hogeschool van Amsterdam zeer gemotiveerde kandidaten op tot SAP consultants binnen organisaties en bedrijven die gebruikmaken van SAP software. Bedrijven die op zoek zijn naar goed opgeleide en gemotiveerde SAP consultants kunnen zich aanmelden voor de (online) werkgeversmarkt op 15 december. Aanmelden kan bij Baukje Siebrecht, 06-11265306 of b.siebrecht@hva.nl.

Make IT Work maakt het sinds zijn start in 2015 mogelijk voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zich in vijf maanden te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct voor minstens zes maanden in een baan te starten. Naast SAP Business & Data Analysis biedt Make It Work nog drie omscholingsprogramma’s aan: Security, Software Engineering en Business & Data Analytics. Inmiddels zijn er bijna 700 cursisten opgeleid en ruim 150 werkgevers aangesloten bij Make IT Work. Een derde van de cursisten is vrouw.

Ga voor meer informatie over Make IT Work naar www.it-omscholing.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!