Tech Data sluit nieuw samenwerkingsverband met Bang & Olufsen

11-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tech Data sluit nieuw samenwerkingsverband met Bang & Olufsen

Tech Data maakt bekend een nieuw distributiecontract te hebben gesloten met het toonaangevende merk Bang & Olufsen. Dankzij deze samenwerking krijgen klanten van Tech Data in Europa de beschikking over het geavanceerde assortiment audioproducten van Bang & Olufsen, met inbegrip van de draagbare smarthome-luidsprekers die met Google Assistent werken. Tech Data ondersteunt Bang & Olufsen door de sales van B&O-producten in de regio te verhogen, met name via multibrandwinkels en B2B-segmenten.

Luc Van Huystee, Vice-President Mobility and Consumer Electronics Solutions voor Europa bij Tech Data, vertelde het volgende: “Bang & Olufsen geniet wereldwijde bekendheid en deze nieuwe samenwerking biedt onze partners een aantrekkelijke kans om hun eindklanten in de regio de keus te geven uit een innovatieve reeks geavanceerde smarthome-producten. Met onze kracht en schaal van sales en digitale marketing kunnen we het bereik van de producten van Bang & Olufsen verder uitbreiden naar de klanten in ons channel in Europa.”

Jorge Aguiar, Vice-President van Bang & Olufsen Europa, vertelde: “Naast de sterke reputatie van Tech Data op het gebied van consumentenelektronica heeft het bedrijf tevens grondig inzicht in de Europese markt. We verheugen ons op een vruchtbare samenwerking. Met Tech Data als partner kunnen we onze zaken uitbreiden en onze aanwezigheid in multibrandwinkels en B2B versterken. Het staat voor mij vast dat we onze sales in deze regio kunnen verhogen dankzij onze samenwerking met deze leidinggevende distributeur.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware