Thuiswerken

Steven van Dijk, Evolve IP

11-11-2020
Deel dit artikel:

Thuiswerken

Uit een rondgang van de NOS onder de 25 grootste Nederlandse werkgevers blijkt dat de meeste werknemers thuiswerken en het ziet ernaar uit dat dat nog even zo blijft. Veel organisaties zijn maatregelingen aan het treffen om hun medewerkers in de toekomst vanuit huis te kunnen laten blijven werken. Kantoren worden geheel of gedeeltelijk gesloten en medewerkers mogen zelf bepalen hoeveel dagen zij op kantoor of thuis werken. Veel van de ondervraagde werkgevers gaven aan dat ze gebruik zijn gaan maken van Microsoft Teams. Teams is een super mooie oplossing om de bereikbaarheid van medewerkers onderling en het goed kunnen samenwerken te faciliteren, maar om ook bereikbaar te zijn voor mensen buiten de organisatie is er een additionele oplossing nodig.

Het nieuwe werken wordt door het portfolio van Evolve IP volledig ondersteund. Evolve IP integreert Microsoft Teams met Cisco Broadsoft. Deze native integratie op platform niveau, lost de beperkingen van Microsoft Teams-Phone System op, waarborgt de beschikbaarheid en biedt hoogwaardige spraakkwaliteit. Op basis van deze twee platformen, aangevuld met eigen IP, realiseert Evolve IP flexibele samenwerkingsoplossingen voor elke organisatie. Op maat gemaakt naar de unieke behoefte van uw bedrijfsomgeving. Zo verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers. Download hier de factsheet voor de details!

Evolve IP werkt alleen met de beste platformen die geleverd worden door Cisco, Microsoft en Enghouse Interactive. Ons dienstenportfolio is geintegreerd en biedt een totaal oplossing aan organisaties. Evolve IP is, zoals onze klanten zelf zeggen, een One-Stop-Shop. In samenwerking met Evolve IP krijgt u maar 1 leverancier, 1 contract, 1 factuur en 1 SLA. De oplossingen van Evolve IP zijn daarnaast eenvoudig te beheren zonder technische kennis en zijn toekomstbestendig, veilig en betrouwbaar. Door de licentiemodellen die wij aanbieden zijn onze klanten daarnaast flexibel in het op- en afschalen van licenties.

Wilt u ook profiteren van de snelle ontwikkelingen van cloud communicatie maar heeft u niet de tijd of de resources voor de implementatie van dergelijke platformen? Evolve IP maakt het voor u mogelijk uw portfolio uit te breiden en snel de markt op te kunnen met een uitgebreid cloud portfolio. Evolve IP biedt verschillende partner modellen met aantrekkelijke verdienmodellen waaronder Private label en Agentschap, oplopend tot wel 35% provisie. In alle gevallen ondersteunt Evolve IP haar partners met tools die u nodig heeft om uw klanten te bedienen.

Wilt u meer informatie over onze Teams oplossing klik dan hier! Of kijk op www.evolveip.nl

Door: Steven van Dijk, Evolve IP

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace