Witold Kepinski - 12 november 2020

GTDC Summit geeft nieuwe kijk op de transitie rol van IT Distributeurs

Global Technology Distribution Council (GTDC) bracht onlangs virtueel  executives van technologie distributeurs en vendors tijdens de 2020 Summit samen met top analisten uit de branche in de VS en Europa. Met als thema Delivering New Value / Enabling Transformation, waren er tijdens het evenement een reeks key notes, panel discussies en break outs over de marktontwikkelingen in de VS en Europa.

Tijdens het event benadrukte GTDC CEO Frank Vitagliano (foto) de waarde en het belang van de constante factor die distributeurs vertegenwoordigen in de markt. Hij omschreef hun kwaliteiten als ‘wendbaar, blijvend en betrokken’ en ‘vastbesloten om verder te ontwikkelen los van de marktsituatie nu of in de komende maanden of jaren’.

In Vitagliano’s keynote; An Epic Year of Change and Profound Response, kwamen de hoogtepunten van  een drietal recente in opdracht van GTDC uitgevoerde onderzoeken ter sprake: “Distribution’s Edge”: een economische analyse van de ‘Routes to Market’; “Thriving in the New Normal,”waarin werd onderzochthoedistributie partnershipsstevig overeind blijven te midden van de enorme veranderingen in de wereldwijde  IT/ICT branche; en “Distribution 2025,” een onderzoek naar de ontwikkeling van IT distributie en de waarde van distributeurs voor zowel leveranciers als klanten. De volledige rapporten zijn kosteloos te downloaden van het GTDC Research Center  www.gtdc.org/research-reports.

Verder waren er updates van chief U.S. Economist at Oxford Economics Gregory Daco - A Fragile Global Economic Recovery Amidst Elevated U.S. Election Uncertainty, panels over de toekomst van distributie vanuit de optiek van vendors en distributeurs  en CIO Priorities & Challenges: A New Surge in Expectations, door IT-executives van prominente eindgebruikers, trends als video collaboration en How to Generate Growth in Uncertain Times.  De agenda van het GTDC event en replays van alle sessies komen beschikbaar op de 2020 GTDC Summit recap page.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!