Redactie - 13 november 2020

ALSO lanceert Adobe VIP-marktplaats in Nederland

ALSO lanceert Adobe VIP-marktplaats in Nederland image

Adobe's VIP Marketplace maakt het makkelijker voor resellers om hun Adobe-oplossingen te beheren, zodat ze zich kunnen concentreren op groei en het uitbreiden van de diensten die ze aanbieden. Dit nieuwe aanbod van diensten kan worden ingezet en beheerd via de ALSO Cloud Marketplace, waardoor klanten eenvoudig licenties kunnen beheren en hun huidige dienstenpakket kunnen aanvullen.

De Adobe VIP Marketplace is nu exclusief beschikbaar voor ALSO klanten en partners in Nederland via de ALSO Cloud Marketplace. Adobe's nieuwe licentieprogramma op basis van een abonnement, bekend als het Value Incentive Plan (VIP) Marketplace, biedt een gestroomlijnd beheerproces voor Creative Cloud-applicaties en Acrobat DC.

Naast de voordelen van een gestroomlijnd proces en minder administratie door middel van automatisering, biedt VIP Marketplace een mogelijkheid voor resellers om zich te richten op nieuwe sectoren, zoals de creatieve industrie of ontwerpafdelingen van bedrijven.

"Voordelen van deze functionaliteit ten opzichte van traditionele VIP-abonnementen zijn het automatisch verlengen van licenties en meer automatisering. Dit zal het behoud van klanten bevorderen, met name rond de vernieuwingstijd van een lincentie. Resellers zijn minder tijd kwijt aan administratieve taken en kunnen meer aandacht geven aan de groei van hun bedrijf", zegt Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding (SIX: ALSN).

"Via de VIP Marketplace biedt Adobe partners en klanten een optie zonder extra kosten. Deze nieuw ondertekende overeenkomst stelt ons in staat om de Adobe-voetafdruk van ALSO uit te breiden, wat betekent dat we nieuwe resellers sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren kunnen ondersteunen".

Claire Darley, Vice President, EMEA Sales bij Adobe: "VIP Marketplace biedt nieuwe oplossingen voor onze klanten en partners voor een meer optimale ervaring. Adobe's partnerschap met ALSO, een belangrijke distributeur in Europa, zal zijn partners en klanten in staat stellen om eenvoudig en op schaal zaken te doen en we kijken ernaar uit om samen te werken om deze mogelijkheden nog verder te ontwikkelen".

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!