Digitek Computer Products is nieuwe business partner van Xerox Everyday Toner

Henk Nooijen, Sales Manager Digitek

16-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Digitek Computer Products is nieuwe business partner van Xerox Everyday Toner

Xerox kondigt een nieuwe business partner aan, Digitek Computer Products. Vanuit het hoofdkantoor met logistiek centrum gevestigd te Maastricht-Airport en via hun reseller-webshop shop.digitekbv.com verkoopt Digitek consumables aan resellers. Vanaf nu is Xerox Everyday Toner ook bij Digitek verkrijgbaar.

Xerox Everyday Toner is een nieuwe lijn toners voor niet-Xerox printers. Xerox Everyday Toner is van een uitstekende kwaliteit en komt met een levenslange garantie tegen scherpe prijzen. Door het brede assortiment ondersteunt Xerox vrijwel alle gangbare printermerken.

Digitek is een internationale distributeur van computer supplies en data-opslag. Zij zijn gespecialiseerd in de behoeften van de resellers en onderscheiden zich met een uitgebreide productkennis, snelle leveringen vanuit eigen voorraad en een eenvoudige functionerende webwinkel om te bestellen. “We zijn sinds dit jaar met de verkoop van Xerox supplies gestart en als een van de eerste partners in West Europa hebben we Xerox Everyday toner aan ons assortiment toegevoegd. Dit is een belangrijke uitbreiding voor ons om verder te groeien in deze markt. Xerox Everyday toner ondersteund door het merk Xerox draagt hier in belangrijke mate aan bij", aldus Henk Nooijen, Sales manager bij Digitek.

Mathijs van Kersen, Xerox: “Digitek is voor ons een nieuwe Business Partner. De focus van Digitek ligt op de verkoop van supplies aan resellers en passen daarom uitstekend bij onze strategie om ons reseller netwerk uit te breiden."

Terug naar nieuws overzicht