Witold Kepinski - 14 november 2020

Tech Data wint internationale CONTEXT awards

Tech Data is uitgeroepen toto Distributor of the Year Europe en Best Customer Service Distributor Europe in de CONTEXT ChannelWatch 2020 awards. CONTEXT ChannelWatch is een van de grootste internationale online IT-reseller onderzoekbureaus, die jaarlijks inzicht geven in het gedrag, mening en verwachtingen van meer dan 7,000 IT resellers.

Als onderdeel van het onderzoek nomineren de resellers uit de diverse landen de distributeurs waar ze mee werken voor de CONTEXT ChannelWatch Distributor of the Year Awards.

Tech Data is dit jaar in twee categorieën tot winnaar uitgeroepen:

Distributor of the Year Europe

Best Customer Service Distributor Europe

Patrick Zammit (foto), President, Europe, Tech Data: “Het is vooral verheugend dat deze prijzen het resultaat zijn van directe feedback van onze gewaardeerde klanten, niet alleen in één land, maar uit heel onze Europese voetafdruk. Gedurende dit uitdagende jaar hebben we ons gericht op het beschermen van de gezondheid en het welzijn van onze collega's, terwijl we onze kanaalpartners ondersteunen en waarde blijven toevoegen aan hun bedrijven met een aantrekkelijk aanbod van oplossingen, diensten en technologie van de volgende generatie. Ik ben verheugd deze erkenning te aanvaarden namens het hele Tech Data-team dat zoveel heeft gedaan om de gewaardeerde relaties met onze klanten in de hele regio te versterken door op te treden als vertrouwde bedrijfsadviseurs met een passie voor het succes van onze partners. "

Howard Davies, CEO en medeoprichter van CONTEXT: “Deze prijzen laten zien hoeveel resellers Tech Data waarderen, haar uitstekende positie in de IT-distributie-industrie en, in deze uitdagende tijden, de hoogwaardige flexibele assistentie en services die Tech Data levert aan de markt. De awards zijn ook een duidelijk bewijs van de sterke relatie die Tech Data heeft opgebouwd met resellerpartners. Het vertrouwen dat resellers hebben in Tech Data is een van de sleutels tot een duurzaam en productief IT-kanaal in deze tijden van onzekerheid in de zakelijke omgeving. "

CONTEXT heeft Tech Data ook uitgeroepen tot winnaar in de categorieën Distributeur van het jaar en Meest innovatieve distributeur in zowel Spanje als Portugal als onderdeel van de ChannelWatch Awards 2020.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!