Witold Kepinski - 15 november 2020

Guida behaalt Kubernetes Certified Service Provider certificering

Guida behaalt Kubernetes Certified Service Provider certificering image

Minder dan een jaar na oprichting is managed Kubernetes provider Guida door Cloud Native Computing Foundation (CNCF) benoemd tot Kubernetes Certified Service Provider (KCSP). Deze prestigieuze certificering onderstreept de sterke start van het bedrijf.

Het KCSP-certificaat wordt enkel uitgereikt aan service providers met aantoonbare ervaring met de implementatie en adoptie van Kubernetes bij hun klanten. Het certificeringsprogramma - dat sinds 2017 bestaat - voorziet op die manier in een lijst betrouwbare partners waarvan organisaties zeker kunnen zijn dat zij de juiste kennis en expertise op het gebied van Kubernetes in huis hebben. Wereldwijd hebben slechts 180 organisaties deze certificering weten te behalen. In Nederland zijn er slechts enkele bedrijven met deze erkenning. Als onderdeel van Intermax Group kunnen Guida-klanten bovendien rekenen op solide dienstverlening rondom zaken als security en monitoring.

Albert van 't Hart, oprichter van Guida: "We zijn heel trots dat we in zo'n korte tijd – na de oprichting van Guida begin dit jaar - deze certificering hebben behaald, omdat die wordt uitgegeven door de belangrijkste organisatie achter Kubernetes. We hopen dat dit ons helpt nog verder onze stempel op de markt te drukken."

"We geloven bij Guida in de kracht van Kubernetes", vervolgt Albert. "Het kost echter veel tijd én moeite om Kubernetes op de juiste manier voor jouw bedrijf te laten werken. Daarbij zijn veel traditionele applicaties vaak nog niet geschikt voor containerisatie. De eerste stappen richting cloud native moeten dan nog gemaakt worden. Daarnaast zijn er nog zaken als security en monitoring, die ook de nodige aandacht behoeven en niet by default aan staan in Kubernetes. Met Managed Kubernetes van Guida nemen we je deze zorgen uit handen. Dat bieden we aan voor zowel de publieke cloud - bij AWS, Azure of de Google Cloud -, als voor de private cloud; de Intermax Cloud."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!