Redactie - 17 november 2020

Siemens en Celonis gaan een wereldwijd strategisch partnerschap aan

Siemens en Celonis gaan een wereldwijd strategisch partnerschap aan image

Siemens Global Business Services (GBS) en Celonis hebben een intentieverklaring ondertekend om een strategisch partnerschap aan te gaan. Met deze samenwerking stellen de partners klanten in staat hun interne processen in het gehele bedrijf nog sneller te optimaliseren.

In de toekomst zal de portefeuille van de twee partners klanten een end-to-end optimalisatie van hun kernprocessen bieden op het gebied van inkoop, verkoop, boekhouding en HR. Bedrijven worden bijvoorbeeld in staat gesteld om de loonadministratie en het betalingsverkeer beter af te handelen, wat een concrete en meetbare meerwaarde oplevert. Deze voordelen worden gerealiseerd door de zakelijke diensten en de moderne applicaties voor bedrijfsprocesbeheer van Siemens GBS te integreren met de EMS-technologie van Celonis.

De mogelijkheden voor procesoptimalisatie zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI), die de best mogelijke oplossing voor het nemen van actie in individuele situaties bepaalt. Daarnaast beveelt het manieren aan om processen te optimaliseren zonder handmatige interventie. Tegelijkertijd leert de software organisaties voortdurend hun bedrijfsresultaten te maximaliseren, aldus de twee partners.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!