Patrick van Arendonk leidt cybersecurity specialist Secrutiny NL

Patrick van Arendonk

16-11-2020 | door: Witold Kepinski

Patrick van Arendonk leidt cybersecurity specialist Secrutiny NL

Secrutiny, een cybersecurity managed services-bedrijf en incident response-specialist, breidt zich uit naar Europa via een Nederlandse dochteronderneming. Secrutiny NL, met hoofdkantoor in Amsterdam, onder leiding van regionaal directeur Patrick van Arendonk, wordt het eerste kantoor van het bedrijf in continentaal Europa.

Ashley Langley, CEO van Secrutiny: “Secrutiny blijft jaar na jaar sterk groeien en blijft vertrouwen hebben in onze vooruitzichten. We kijken ernaar uit om met Patrick en het team samen te werken om onze groei te helpen versnellen, naast de aanhoudende groeimogelijkheden in het VK. Patrick is bekend bij het bestaande managementteam en onze uitbreiding naar Nederland, en uiteindelijk de bredere Benelux, is een geweldige kans die we de afgelopen maanden hebben gepland."

Patrick van Arendonk, Managing Director Secrutiny Nederland zegt: “Ik ben verheugd om met Secrutiny samen te werken om zijn aanwezigheid in continentaal Europa op te bouwen. We zijn optimistisch over de enorme kansen in de regio."

Voor meer informatie over Secrutiny Nederland kunt u contact opnemen met info@secrutiny.nl

Terug naar nieuws overzicht
Security