Redactie - 17 november 2020

McAfee kondigt MVISION Marketplace en API aan

McAfee kondigt MVISION Marketplace en API aan image

McAfee heeft de lancering aangekondigd van MVISION Marketplace, MVISION API en MVISION Developer Portal, onderdeel van het MVISION-platform waarmee klanten snel en integreer eenvoudig McAfee en vertrouwde Security Innovation Alliance (SIA) -partnerapplicaties en privé ontwikkelde applicaties binnen hun huidige beveiligingsomgeving.

Deze nieuwe functies stellen beveiligingsteams in staat om snel beveiligingslacunes in hun architectuur aan te pakken en de beveiligingshouding eenvoudig te verbeteren. Het nieuw gelanceerde open API-framework stelt organisaties in staat sneller te reageren op bedreigingen en tegelijkertijd de totale bedrijfskosten te verlagen door de mogelijkheden van MVISION Platform (ePolicy Orchestrator) te automatiseren en te integreren met hun IT- en beveiligingsactiviteiten, aldus McAfee.

In veel beveiligingsomgevingen missen IT- en Security Operations Center (SOC) -teams uniforme informatie, besteden ze te veel tijd aan routinematige operaties en missen ze automatisering. Door McAfee-cloudbeveiligingstools te gebruiken, kunnen zowel klanten als partners geautomatiseerde beveiligingsresultaten leveren via de componenten van het platform, waaronder MVISION Marketplace, MVISION Developer Portal en MVISION API. Deze via de cloud geleverde aanbiedingen zijn sleutelcomponenten van de onlangs aangekondigde MVISION Extended Detection and Response (XDR ) -oplossing en versnellen de samenwerking tussen McAfee en SIA-partneroplossingen voor betere beveiligingsresultaten.

Overzicht:

MVISION Marketplace - Een applicatiemarktplaats die McAfee en ecosysteempartners in staat stelt om vooraf geïntegreerde, beste branche-oplossingen aan klanten te leveren. MVISION Marketplace wordt gelanceerd met de beste partners om de bestaande beveiligingsoplossingen van klanten aan te vullen. Klanten kunnen gemakkelijk zoeken op basis van categorieën zoals; Attivo Networks in Endpoint Protection en Active Directory, Siemplify in SOAR, ServiceNow in SOC en IT, Seclore for Data-centric Security, ThreatQuotient in SOC, IBM QRadar in SOC en meer.

MVISION Developer Portal - Een portal voor applicatieontwikkelaars om hun applicaties te bouwen, testen en certificeren voordat ze beschikbaar worden gesteld op MVISION Marketplace of voor klanten om hun privé-apps te ontwikkelen en te implementeren.

MVISION API - Een enkele, hyperschaal , wereldwijde applicatie-programmeerinterface voor beveiliging die realtime zichtbaarheid en respons op het McAfee-portfolio mogelijk maakt. Klanten en partners kunnen nu zien wat McAfee ziet, weten wat McAfee weet en doen wat McAfee kan doen met deze API.

MVISION Marketplaceoplossingen omvatten volledige eindpuntbescherming, volledige netwerkbescherming, volledige cloudbescherming, volledige gegevensbescherming en volledige SOC-beveiliging.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!