Silvie Inghels is de nieuwe Director of Partnerships bij MobieTrain

Silvie Inghels

18-11-2020 | door: Witold Kepinski

Silvie Inghels is de nieuwe Director of Partnerships bij MobieTrain

MobieTrain heeft Silvie Inghels aangetrokken om als Director of Partnerships de relatie en samenwerking met zijn partners te ontwikkelen. De microlearning-startup hanteert een hybride verkoopmodel met zowel directe als indirecte verkoop. Het commerciële, wereldwijde partnernetwerk speelt een strategische rol in de internationale groei van van MobieTrain.

Inghels leerde MobieTrain kennen als channel manager van SAP, dat met zijn HRM-software SuccessFactors een belangrijke partner van MobieTrain is. Silvie Inghels zal de ervaring die ze opdeed bij de multinational inzetten om de partnerrelaties van MobieTrain uit te bouwen: “Mijn rol bestaat erin de synergie tussen de klanten, het partnerkanaal en MobieTrain te optimaliseren. We gaan onze partners ondersteunen met meer verkoop- en marketingmiddelen, en ervoor zorgen dat ze onze software volledig onder de knie hebben. In een tweede fase ga ik het partnerkanaal verder uitbouwen voor meer schaalbaarheid.”

MobieTrain is nu volledig geïntegreerd in SAP SuccessFactors en daar wil het mobiele microlearning platform de vruchten van plukken. Andere partners van het bedrijf zijn onder meer Speakap en Beekeeper.

Silvie Inghels startte haar loopbaan in verkoop en marketing, maar richtte al snel de steven richting channel management bij Oracle, waar ze tien jaar werkte. Na een intermezzo van drie jaar in de muziekindustrie, keerde ze terug naar het kanaal bij SAP. Ze hielp iets meer dan zes jaar partners van zowel SAP als SuccessFactors bij verkoop en marketing. Het voorbije anderhalf jaar was ze verantwoordelijk voor business development bij SAP-partner TheValueChain.

Terug naar nieuws overzicht
Software