Witold Kepinski - 18 november 2020

Acronis neem cybersecurity specialist CyberLynx over

Acronis neem cybersecurity specialist CyberLynx over image

Acronis neemt voor een onbekend bedrag CyberLynx over en breidt het cyberbeveiligingsportfolio uit met aanvullende beveiligingsservices. Met deze overname is Acronis het derde in het afgelopen jaar, waarmee het plan voor versnelde groei van het bedrijf wordt voortgezet.

CyberLynx (cyberlynx.lu), opgericht in 2017, biedt adviesdiensten op het gebied van cyberbeveiliging, waaronder IT-beveiligingsaudits, penetratietesten en cyberforensische diensten na het evenement. Met kantoren in Israël, Luxemburg, Zwitserland en het VK heeft CyberLynx bedrijven in staat gesteld om gevoelige en complexe informatiebeveiligingsuitdagingen te overwinnen, ook die van overheidsactoren.

Acronis zal de diensten van CyberLynx integreren in zijn pakket van Acronis-beveiligingsdiensten, waardoor de beschikbare training en oplossingen worden uitgebreid om de beveiliging van een organisatie te verbeteren. Door gebruik te maken van CyberLynx 'expertise op het gebied van simulatie en analyse van dreigingen, kan Acronis Managed Service Providers (MSP's) en Managed Security Service Providers (MSSP's) beter helpen bij het beschermen van hun klanten en dienen als de "laatste verdedigingslinie" tegen de nieuwste bedreigingen.

"Door CyberLynx aan ons portfolio toe te voegen, kan Acronis beveiligingsevaluatieservices bieden aan onze partners, waardoor ze de bescherming van hun klanten kunnen verbeteren", aldus Serguei "SB" Beloussov (foto), oprichter en CEO van Acronis. "In samenwerking met ons beveiligingsteam en het wereldwijde netwerk van Cyber Protection Operation Centres, zullen we MSP's helpen bij de overgang naar MSSP's door training te geven in respons op incidenten, penetratietesten en forensische analyse."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!