Tech Data kondigt distributiepartnerschap aan met ProLion

Kees Ruiters, Tech Data

18-11-2020 | door: Witold Kepinski

Tech Data kondigt distributiepartnerschap aan met ProLion

Tech Data kondigt een nieuw distributiepartnershap aan met Data Protection provider ProLion. Door deze samenwerking hebben Tech Data-klanten in Nederland toegang tot Prolion's assortiment Data Protection producten, waaronder CryptoSpike, RestoreManager en ClusterLion voor SAP Hana. Tech Data ondersteunt ProLion bij het vergroten van de verkoop van haar producten in de hele regio, met de focus op partners die NetApp en Lenovo ONTAP-Storage verkopen.

Kees Ruiters (foto), Sales Director Enterprise Infrastructure bij Tech Data: "Het ProLion-assortiment biedt een geweldige kans voor onze partners die proactieve gegevensbescherming en restore oplossingen aanbieden aan hun ONTAP-eindgebruikers. Deze producten kunnen niet alleen worden opgenomen in nieuwe verkoop van File Storage-systemen, maar bieden ook mogelijkheden om aan te bieden bij de bestaande ONTAP klanten waar deze essentiële bescherming ontbreekt"

Robert Graf, CEO van ProLion: "Tech Data heeft een grote staat van dienst in het leveren van complete Data Infrastructure-oplossingen in Europa en heeft uitgebreide kennis op dit gebied. Tech Data zal onze business via het kanaal vergroten en onze aanwezigheid versterken bij partners met klanten in de MKB- en Enterprise markt. Ik twijfel er niet aan dat dit partnerschap een stijging zal laten zien van de verkoop voor ProLion en onze partners"

Terug naar nieuws overzicht