Pure Storage levert met Commvault en Vertica blauwdrukken voor data protection

20-11-2020 | door: Witold Kepinski

Pure Storage levert met Commvault en Vertica blauwdrukken voor data protection

Pure Storage, speler in storage as-a-service in een multi-cloudwereld, kondigde het Pure Validated Design (PVD) -programma aan om een vereenvoudigde implementatie te realiseren , voorspelbaarheid en snellere time-to-value voor klanten die geïntegreerde partneroplossingen implementeren.

PVD's bestaan uit twee delen, een Design Guide en een Deployment Guide. De Design Guide biedt een uitgebreid technisch overzicht van de bronnen die nodig zijn voor implementatie, inclusief hardware- en softwarespecificaties. De Deployment Guide schetst best practices voor het configureren van de gekozen oplossing op Pure Storage-architectuur. Samen vormen deze handleidingen een blauwdruk voor een succesvolle implementatie.

Om een reeks belangrijke gebruiksscenario's van klanten aan te pakken, zijn PVD's volledig getest, gevalideerd en bewezen dat ze herhaalbare bedrijfsresultaten genereren. De time-to-value van de klant staat centraal in de waardepropositie van PVD. Door gebruik te maken van de stapsgewijze PVD's, besparen klanten kosten, tijd en waardevolle IT-middelen door de behoefte aan aangepaste en complexe configuraties te elimineren. Door het gebruik van PVD's verminderen klanten het implementatierisico en verzekeren ze het grootste rendement op hun investering in de producten en oplossingen van Pure.

“Pure breidt zijn 'simple is smart'-reputatie uit naar oplossingen binnen het PVD-programma. We maken het voor onze klanten nog gemakkelijker om geïntegreerde oplossingen te implementeren met onze technologiepartners ”, aldus Michael Sotnick, Vice President, Global Alliances, Pure Storage. "Nu kunnen klanten eenvoudig en voorspelbaar geïntegreerde oplossingen implementeren die consistente, bewezen resultaten opleveren."

PVD's zijn nu beschikbaar voor enkele van Pure's meest gebruikte oplossingen, waaronder Commvault voor gegevensbescherming en Vertica in Eon Mode voor analyse. Pure zal de komende maanden zijn bibliotheek met PVD's blijven uitbreiden.

"Als onderdeel van onze sterke samenwerking met Pure Storage, zijn we verheugd om een van de eerste Pure Validated Designs (PVD) te leveren om onze gezamenlijke klanten een nog eenvoudigere manier te bieden om onze gecombineerde hoogwaardige, schaalbare uniforme analyseoplossing te gebruiken", aldus Joy King, VP Product en GTM Strategy voor Vertica. "Met de PVD die FlashBlade met Vertica in Eon Mode gebruikt voor krachtige analyses op extreme schaal, kunnen ondernemingen de implementatie en operaties vereenvoudigen, risico's verminderen en IT-middelen vrijmaken voor bedrijfskritische taken. "

“Onze klanten willen gebruik maken van de beste technologieën voor gegevensbeheer en snel herstel. Het combineren van de datamanagementoplossingen van Commvault met Pure's FlashBlade uniforme bestands- en objectplatform is een natuurlijke keuze om de eenvoud, schaalbaarheid en behendigheid te bieden die ze nodig hebben”, aldus Mercer Rowe, Vice President, Global Partner Organization, Commvault. "We zijn verheugd om deel uit te maken van het Pure Validated Design-programma, om een best-in-class oplossing te leveren die volledig wordt ondersteund door beide bedrijven."

 

Terug naar nieuws overzicht