AWS Network Firewall is beschikbaar

20-11-2020 | door: Redactie

AWS Network Firewall is beschikbaar

Amazon Web Services (AWS) kondigt de algemene beschikbaarheid aan van AWS Network Firewall, een nieuwe beheerde beveiligingsservice die het voor klanten gemakkelijker maakt om netwerkbeveiliging in te schakelen voor al hun AWS-workloads.

Klanten kunnen AWS Network Firewall inschakelen in hun gewenste Amazon Virtual Private Cloud (VPC) omgevingen met slechts een paar klikken in de AWS-console. De service schaalt automatisch mee met het netwerkverkeer om bescherming met hoge beschikbaarheid te bieden zonder de onderliggende instellingen te hoeven instellen of onderhouden.

De flexibele regelsengine van AWS Network Firewall geeft klanten granulaire controle om hun eigen aangepaste regels te definiëren of te integreren met hun bestaande beveiligingsecosysteem door toepassingen te importeren via het AWS Partner Network (APN) van security partners zoals AlertLogic, CrowdStrike, Fortinet en Trend Micro.

Er zijn geen extra kosten vooraf vereist om AWS Network Firewall te gebruiken. Klanten betalen alleen per ingezet aantal uren en verwerkte gigabytes.

Terug naar nieuws overzicht
Security