Dutch IT-channel Awards passeert tienduizend stemmen!

20-11-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Awards passeert tienduizend stemmen!

Er zijn al tienduizend stemmen uitgebracht sinds de start van het stemproces voor de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards afgelopen 18 november. Er kan tot 1 maart 2021 worden gestemd op honderd genomineerden in twintig verschillende categorieën op dutchitawards.nl/stemmen

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, is bijzonder verheugd over de vele stemmen die in verschillende categorieën zijn uitgebracht. ”Lezers en volgers stemmen op de vele mooie business cases die zijn ingediend. Ook de Personality Awards zijn razend populair. Veel mensen uit de ICT-branche waarderen de inzet van genomineerde directieleden (CxO), channel managers, marketing- en sales managers. Verder zien we tot ons genoegen veel aandacht voor de Dutch IT-channel Awards op social media kanalen zoals LinkedIn en Twitter. Namens het hele team van Dutch IT-channel wil ik graag iedereen bedanken die zijn stem heeft uitgebracht."

Dutch IT-channel Award Magazine

Alle genomineerden krijgen de komende tijd volop aandacht, in een speciale Dutch IT-channel Award Magazine die op 10 december verschijnt met daarin een overzicht van alle genomineerden. Naast de Awards categorieën waarop gestemd kan worden, wordt er op 25 maart ook een Editors' Choice Award door de redactie van Dutch IT-channel uitgereikt. Hierop kan niet gestemd worden.

Medio januari 2021 neemt Dutch IT-channel de beslissing hoe de Awards worden uitgereikt op 25 maart 2021. Afhankelijk van de COVID-19 situatie wordt de zesde editie van de Dutch IT-channel Awards afgesloten als een virtueel, hybride of live event.

Stem nu op uw favorieten Breng nu uw stem uit op: www.dutchitawards.nl/stemmen

Voor meer informatie over de Dutch IT-channel Awards en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Yvonne Bansagi 

[email protected]

06 – 23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards