ServiceNow en Workplace from Facebook breiden integraties uit

23-11-2020 | door: Redactie

ServiceNow en Workplace from Facebook breiden integraties uit

ServiceNow en Workplace from Facebook kondigen nieuwe integraties aan die ervaringen creëren voor het groeiende aantal werknemers dat op afstand samenwerkt. ServiceNow en Workplace from Facebook helpen organisaties werk beter te laten werken voor mensen door hen in staat te stellen communicatie tussen leidinggevenden, afdelingshoofden en werknemers te stroomlijnen om zo meer betekenisvolle werknemerservaringen te creëren zo beweren de twee partners.

De nieuwe mogelijkheden verbeteren een bestaande ServiceNow Virtual Agent-integratie. Met Virtual Agent kunnen werknemers supportverzoeken aanvragen, updates ontvangen over openstaande verzoeken en contact leggen met live agents wanneer dat nodig is. En dat allemaal zonder Workplace te verlaten. De verbeterde mogelijkheden bevatten onder meer:

ServiceNow Employee Campaigns geïntegreerd met Workplace from Facebook: Bedrijven kunnen nu direct relevante content delen met werknemers via hun Workplace-ervaring en via andere kanalen, waardoor het voor werknemers eenvoudiger is om overal en via elk device geïnformeerd, betrokken en productief te blijven.

Workplace from Facebook Spoke-integratie: Beschikbaar als een IntegrationHub Spoke waardoor klanten snel nieuwe integraties kunnen creëren voor Workplace from Facebook om te blijven voldoen aan hun unieke en veranderende behoeften ten aanzien van ervaringen.

“De werkplek van de toekomst zal verspreid zijn, wat betekent dat organisaties nieuwe workflows moeten creëren die ervoor zorgen dat werknemers geïnformeerd, betrokken en verbonden blijven,” zegt Gretchen Alarcon, VP en GM, HR Service Delivery bij ServiceNow. “We zijn erg verheugd om samen te werken met Workplace van Facebook om gezamenlijke klanten te helpen silo’s af te breken, productiviteit te verhogen en uiteindelijk geweldige werknemerservaringen te bieden.”

Terug naar nieuws overzicht