Jaap-Jan Wever nieuwe Vice President Sales & Marketing bij T-Systems Nederland

Jaap-Jan Wever

24-11-2020 | door: Witold Kepinski

Jaap-Jan Wever nieuwe Vice President Sales & Marketing bij T-Systems Nederland

Per 16 november is Jaap-Jan Wever aangesteld als Vice President Sales & Marketing voor T-Systems Nederland. Hij is lid van de Country Board van T-Systems Nederland en geeft leiding aan de sales- en marketingorganisatie. Jaap-Jan heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sales en werkte eerder in verschillende business development rollen.

Jaap-Jan heeft veel ervaring met het transformeren van salesorganisaties naar meer klantgerichte en proactieve organisaties. In zijn rol als verbinder tussen verschillende afdelingen heeft hij bewezen commerciële strategieën te laten slagen en succesvol te implementeren. De afgelopen vijf jaar voerde Jaap-Jan bij Oracle een grote en succesvolle transformatie door richting proactief klantmanagement en value based selling.

Begin jaren negentig studeerde Jaap-Jan Chemische Technologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna vervolgde hij zijn carrière bij Oracle waar hij verschillende nationale en internationale leidinggevende rollen vervulde op het gebied van accountmanagement en sales. Sinds juni 2016 was hij Vice President Cloud Platform en TSBU Leader bij Oracle.

T-Systems heeft de ambitie om in Nederland tot de top 5 managed ICT dienstverleners te behoren. Strategische pijlers hiervoor zijn een geïntegreerd dienstenportfolio van Cloud, Digital, Connectivity en Security gecombineerd met industrie specifieke expertise voor digitale transformatie. De ervaring en expertise van Jaap-Jan zullen hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Terug naar nieuws overzicht