Recommerce neemt Deal Certify over

30-11-2020 | door: Witold Kepinski

Recommerce neemt Deal Certify over

Recommerce, speler op het gebied van lifecycle management van smartphones en ander hightech, neemt Deal Certify over. Deal Certify is een ontwikkelaar van software waarmee de technische kwaliteit van tech-hardware op afstand kan worden gemeten.

Met deze overname versnelt Recommerce haar groei en zet het een volgende stap in de optimalisatie van de lifecycle keten zo meldt het bedrijf.

Recommerce, opgericht in 2009 en lid van next40, groeit dit jaar met 20%. Met de acquisitie van Deal Certity zet het een volgende strategische stap om de leidende speler in Europa te worden op het gebied van buyback en verkoop van refreshed smartphones. Met de app van Deal Certify kunnen smartphone op afstand op technische kwalitatieve aspecten worden gecheckt. Hiermee kan de actuele waarde nauwkeuriger worden voorspeld aan de verkopende partij.

Pierre-Etienne Roinat, die naast zijn functie als CEO onlangs werd benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur van Recommerce, zegt over deze overname: “Ik ben trots dat ons team zich met deze strategische acquisitie versterkt met getalenteerde mensen en excellente software.”

Terug naar nieuws overzicht
Mobility