Ministerie van OCW sluit vierjarig miljoenencontract met Sogeti
02-12-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ministerie van OCW sluit vierjarig miljoenencontract met Sogeti

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) tekent een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti voor de inhuur van IT-professionals op het vlak van o.a. projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Het contract gaat begin 2021 van start en is in samenwerking met FixedToday afgesloten. Naast Sogeti en FixedToday gaat OCW in zee met vijf andere partners (Cimsolutions, HeadFirst, Itaq, Linkit en Ordina). De aanbesteding is goed voor totaal 56.7 miljoen euro aan IT-investeringen.

OCW heeft een keuze gemaakt uit een selectie van 26 leveranciers. “Uiteraard zijn wij enorm trots op deze mooie meerjarige samenwerking met het Ministerie van OCW. Onze technische kennis draagt bij aan het verder digitaliseren van de verschillende onderwijsorganisaties. Dat is daarmee een belangrijke investering in de toekomst van ons land”, concludeert Joost Raemakers, Head of Sogeti in Nederland.

Onderdeel van deze mantelovereenkomst is een snelle en effectieve inhuuroperatie. FixedToday neemt dat proces voor haar rekening met salarisdiensten, contractbeheer en staffing services. Zo wordt OCW ontzorgd en gaat het ministerie kosten besparen op het inhuurproces.

Terug naar nieuws overzicht