MMD introduceert twee nieuwe Philips Brilliance-monitoren

08-12-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

MMD introduceert twee nieuwe Philips Brilliance-monitoren

MMD, een beeldschermspecialist en merklicentiepartnervoor Philips-monitoren, kondigt de nieuwe Philips 326P1H (31.5-inch / 80 cm diag.) en Philips 329P1H (31,5-inch / 80 cm diag.) monitoren aan. De nieuwe monitoren bieden een ingebouwd USB type-C dockingstation met stroomtoevoer, beeldkwaliteit met hoge precisie, helderheid en een webcam uitgerust met geavanceerde sensoren voor Windows Hello gezichtsherkenning.

Deze monitoren zijn volgens MMD ideaal voor architecten en grafisch ontwerpprofessionals, financiële uitvoerders, ingenieursbureaus en andere organisaties die high-performance monitoren nodig hebben voor nauwkeurig, kleurkritisch werk. Hoewel deze Philips-monitoren oplossingen bieden voor alle professionals, zijn ze ook betrouwbaar voor het dagelijkse computergebruik thuis en voldoen ze aan allerlei behoeften voor iedereen.

De Philips 326P1H- en Philips 329P1H-monitoren zijn voorzien van een ingebouwd USB type-C dockingstation met stroomtoevoer (waarmee je je laptop direct kunt opladen tot 90 W). Vergemakkelijk je werk door al je randapparatuur, zoals toetsenbord, muis en RJ-45 Ethernet-kabel, rechtstreeks op het dockingstation van de monitor aan te sluiten en geniet van de eenvoud van de slanke, omkeerbare USB-C-connector waarmee je eenvoudig met één kabel kunt docken. Je kunt ook in je privéleven van deze functies profiteren, omdat je hiermee je favoriete tv-series in hoge resolutie kunt bekijken terwijl je gegevens overdraagt en je notebook oplaadt. Deze monitoren zorgen ervoor dat jouw werkruimte netter dan ooit is. De Philips 326P1H is ook voorzien van de DisplayPort-uitgang waarmee je meerdere beeldschermen met hoge resolutie in serie kunt schakelen met slechts één kabel van jouw eerste beeldscherm naar de pc, zonder het gedoe van onnodige snoeren en kabels.

Hoge beeldkwaliteit en visueel comfort
Detail, kleur en hoge resolutie zijn de sleutelwoorden voor deze monitoren. De Philips 326P1H-monitor levert Quad HD-beelden van 2560 x 1440 pixels, waardoor elk detail gemakkelijk te zien is, terwijl het Philips 329P1H-scherm een UltraClear 4K UHD-resolutie (3840 x 2160) biedt, voor een levensechte kijkervaring die het verschil maakt. Deze visuele kenmerken zijn het perfecte antwoord op een breed scala aan professionele behoeften, niet alleen voor grafische 3D-toepassingen, maar ook voor de financiële sector met het gebruik van gedetailleerde spreadsheets. Deze monitoren hebben een IPS-scherm dat extra brede kijkhoeken van 178/178 graden geeft, waardoor je het scherm vanuit vrijwel elke hoek kunt bekijken en altijd kleurnauwkeurigheid biedt. Als verder bewijs dat deze monitoren zijn ontworpen met gebruikers in gedachten, waarbij hun productiviteit en welzijn centraal staan, zijn ze ook voorzien van Flicker-Free-technologie voor meer kijkcomfort en LowBlue-modus voor oogvriendelijke productiviteit. Ze voldoen ook aan de TUV Rheinland Eye Comfort-norm om vermoeidheid van de ogen door langdurig computergebruik te voorkomen.

Duurzaamheid als prioriteit
Daarnaast hebben deze monitoren een “groene” kant dankzij hun Eco-design. Ze zijn allebei voorzien van de PowerSensor, een sensor die detecteert of de gebruiker voor het scherm staat en automatisch de helderheid van de monitor verlaagt wanneer de gebruiker weggaat, waardoor tot 80% energiekosten worden bespaard, en de LightSensor, die de beeldhelderheid aanpast aan de lichtomstandigheden voor het perfecte beeld met minimaal stroomverbruik.

Beide monitoren voldoen ook aan de RoHS-normen, zijn EnergyStar 8.0 en EPEAT gecertificeerd en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen zoals lood, kwik en PVC / BFR. Bovendien zijn de verpakkingsmaterialen 100% recyclebaar.

De Philips 326P1H-monitor is vanaf begin december verkrijgbaar met een adviesprijs van € 489, - en de Philips 329P1H-monitor is vanaf eind december verkrijgbaar met een adviesprijs van €689,-.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware