Witold Kepinski - 10 december 2020

Nutanix benoemt Rajiv Ramaswami tot CEO

Nutanix benoemt Rajiv Ramaswami tot CEO image

Nutanix, speler in private cloud, hybride en multicloud computing, kondigt aan dat de Raad van Bestuur Rajiv Ramaswami heeft benoemd tot President en Chief Executive Officer, met ingang van woensdag 9 december 2020, en als lid van de Raad van Bestuur, met ingang van maandag 14 december 2020.

Ramaswami volgt medeoprichter Dheeraj Pandey op, die eerder aankondigde te stoppen als CEO van Nutanix na de benoeming van een opvolger.

Ramaswami is een ervaren executive in de technologie-industrie die senior executive functies heeft bekleed bij verschillende marktleiders, waaronder VMware, Broadcom, Cisco en Nortel, nadat hij zijn carrière bij IBM was begonnen. Ramaswami heeft een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 30 jaar in het ontwikkelen en opschalen van bedrijven in cloudservices, software en netwerkinfrastructuur. In zijn meest recente rol als Chief Operating Officer, Products and Cloud Services bij VMware, beheerde Ramaswami mede het portfolio van producten en diensten van VMware. Ook leidde hij verschillende belangrijke overnames en speelde een sleutelrol bij de overgang van VMware naar een subscription- en SaaS-model.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!