Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
14-12-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Gezellige Westcon Christmas Drive Thru in Bunnink

IT-distributeur Westcon Nederland organiseerde samen met leveranciers Poly en F5 voor partners de Westcon Christmas Drive Thru bij Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Op deze mooie en gezellige namiddag sprak hoofdredacteur Witold Kepinski van Dutch IT-channel bij een van de kersthuisjes met Ronald Werndly (Westcon), Pieter Slavenburg (F5) en Sebastiaan Hoogstadt (Poly).

In deze bizarre tijd wil Westcon zijn resellers een blijk van waardering geven. Ze werden daarom uitgenodigd om met hun partner en gezin in de auto naar Bunnik te komen. Met een drankje en een oliebol verzamelden ze bij een aantal kersthuisjes een kerstpakket bij elkaar.

Ronald Werndly (Country Lead Westcon) is enthousiast over de vele resellers die de Westcon Christmas Drive Thru met hun auto bezochten. Zo kunnen Westcon en hun klanten elkaar live even zien. In een video interview vertelt Werndly wat we van Westcon mogen verwachten in 2021 zoals services en automation tools om het samenwerken met Westcon te vergemakkelen.

Pieter Slavenburg (Directeur Sales BeNeLux F 5 / NGINX / Shape Security) vertelt over de security ontwikkelingen en heeft een boodschap voor zijn klanten en partners voor 2021.

Sebastiaan Hoogstadt (Sales Director Poly) kijkt terug op 2020 en vertelt over de samenwerking met Westcon voor komend jaar.

 

Terug naar video overzicht
Security