Witold Kepinski - 15 december 2020

CloudLand en Altaro belonen partners met Award

Altaro Software en distributeur CloudLand hebben deze week een aantal partners is het zonnetje gezet als waardering voor hun loyaliteit en prestaties in 2020.

Helaas kon het exclusieve diner – dat CloudLand in 2019 als nieuwe traditie is gestart – geen doorgang vinden. Reden te meer om deze partners persoonlijk te vereren met een bliksem-bezoek, uiteraard met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen.

"Het afgelopen jaar is voor veel bedrijven niet makkelijk geweest, het is daarom extra bijzonder dat wij onze ambities hebben kunnen waarmaken. Dat is alleen mogelijk als de partners waar je mee werkt net zo ambitieus zijn.” aldus Stephen Chetcuti Bonavita, CCO en co-founder bij Altaro Software. “Met deze blijk van waardering willen wij ze danken voor hun inspanningen en loyaliteit."

“CloudLand is ontzettend dankbaar dat we met deze partners mogen samenwerken. 2020 was een jaar vol uitdagingen maar we zijn er wederom in geslaagd de banden met onze partners te versterken en onze doelstellingen te realiseren.” aldus Lex Fabistas (foto), directeur van CloudLand. “We hopen natuurlijk dat we deze traditie komend jaar weer voort kunnen zetten, en dan bij voorkeur wel onder het genot van een hapje en drankje. Wij kijken in ieder geval uit naar de voortzetting van de succesvolle samenwerking met onze relaties in 2021!”

Winnaars

De partners die een award in ontvangst hebben genomen:

A.A.D. Netwerken Altaro Software Renewal Champion Netherlands

Dacon ICT Diensten Altaro Software Best MSP Netherlands

De Ruiter Network Company Altaro Software Excellent performance in 2020

Duncker & Munnikhuis Altaro Software Excellent performance in 2020

INIT3 Altaro Software Excellent performance in 2020

ISO Groep Altaro Software Excellent performance in 2020

Mirage ICT Services Altaro Software Highest MSP Growth Netherlands

Solvisoft Altaro Software New Business Champion

Your ICT Altaro Software Best New MSP

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!