Redactie - 21 december 2020

Ctac migreert SAP-omgeving en werkplekken BrandLoyalty naar Azure Cloud

Ctac migreert SAP-omgeving en werkplekken BrandLoyalty naar Azure Cloud image

Business & Cloud Integrator Ctac heeft recent de SAP-omgevingen van BrandLoyalty, specialist in loyaliteitsprogramma’s voor de retail, met succes gemigreerd naar de Azure Cloud. Daarnaast zorgde Ctac in een apart traject voor de uitrol van nieuwe werkplekken op basis van zijn Modern Workplace-concept, dat ontwikkeld is op basis van Microsoft-technologie. Ctac is door BrandLoyalty ook gekozen als partner om de komende jaar het beheer van de SAP- en werkplekomgevingen uit te voeren.

BrandLoyalty – onderdeel van het Amerikaanse Alliance Data Systems (ADS) – koos na een RFI- en RFP-traject voor de aanbieding van Ctac. Belangrijke redenen daarvoor waren de brede en diepe ervaring van Ctac met dit type SAP-migraties en werkplekontwikkeling. Ctac gebruikt voor de migratie een in eigen huis ontwikkeld framework, dat er borg voor staat dat de overstap gestructureerd en vergaand geautomatiseerd verloopt. Daardoor zijn menselijke fouten nagenoeg uit te sluiten en zijn klanten verzekerd van een stabiele en veilige omgeving. Daarnaast wist Ctac goed de vertaalslag te maken van de technologie naar de business.

Voor gebruikers zijn beschikbaarheid en veiligheid van applicaties en data cruciaal. Downtime leidt heel snel tot schade voor de business. Door de migratie en de nieuwe werkplekken profiteert BrandLoyalty volop van alle voordelen van de public cloud. Zo is capaciteit snel op en af te schalen en kan het bedrijf voor bijvoorbeeld nieuwe projecten of voor test en ontwikkeling de vereiste compute-capaciteit alleen dan inschakelen als een team eraan werkt. Op die manier is het bedrijf niet alleen veel flexibeler voor wat betreft de inzet van IT, maar bespaart het ook op IT-kosten. Verder biedt de nieuwe werkplekomgeving met onder andere alle Office-applicaties, SharePoint en Teams optimale mogelijkheden om binnen en buiten het bedrijf samen te werken. Voor de campagnes die BrandLoyalty ontwikkelt, zijn intensieve communicatie en samenwerking een eerste vereiste. Door de inzet van de Azure Sentinel-beveiligingstechnologie werken medewerkers wereldwijd op een veilige manier met elkaar. Alle werkplekken worden centraal beheerd met de cloudoplossing van Microsoft.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!