NETGEAR uitgeroepen tot CES 2021 Innovation Awards Honoree

Patrick Lo, CEO NETGEAR

20-12-2020 | door: Redactie

NETGEAR uitgeroepen tot CES 2021 Innovation Awards Honoree

NETGEAR, speler op het gebied van netwerkproducten voor grote en kleine bedrijven en (thuis)kantoren, is benoemd tot CES 2021 Innovation Awards Honoree. Voor meerdere producten binnen de categorieën: Smart Home, Gaming en Computer Pheripherals. De aankondiging werd gedaan voorafgaand aan de allereerste, volledig digitale CES 2021, een belangrijk technologie-evenement, dat op 11 tot 14 januari 2021 plaatsvindt.

Het CES Innovation Awards programma wordt georganiseerd op initiatief van de Consumer Technology Association (CTA). Het is een jaarlijkse wedstrijd ter ere van innovatieve tech-producten voor de consument, verdeeld over 28 productcategorieën. Deskundige juryleden uit de industrie, onder andere designers, ingenieurs en journalisten, beoordelen de inzendingen op basis van innovatie, engineering, functionaliteit, esthetiek en design.

NETGEAR is vereerd om opnieuw te zijn benoemd als CES Innovation Award Honoree 2021 in de volgende categorieën:

Computer Peripherals & Accessories:
OrbiWiFi6 DOCSIS3.1 Cable Mesh System (CBK752) is het eerste WiFi 6 mesh systeem met een ingebouwde DOCSIS 3.1 kabelmodem om multi-gig internet breedband mogelijkheden te bieden gecombineerd met de beste WiFi-prestaties en dekking. De Orbi heeft de capaciteit om het stijgende aantal apparaten in huis optimaal te gebruiken. En de krachtige WiFi-dekking bereikt elke uithoek in huis.

Smart Home:
Orbi Pro WiFi 6 (SXK80) Tri-band Mesh System is een "Office-in-a-Box" voor thuiswerkers en thuisbedrijven. De systemen dienen als router, ethernet-switches en high-performance WiFi 6 access points. Het tri-band mesh systeem, bestaande uit een basisrouter met satellieten, is ontworpen om het thuiskantoor te voorzien van optimale dekking, snelheid en verbindingscapaciteit. Met volledige netwerkisolatie tussen 4 SSID's (met VLAN's), biedt het Orbi Pro WiFi 6 Mesh System veilige en aparte subnetwerken voor het thuiskantoor, familie WiFi, gasten WiFi en IoT of administratief.

Gaming:
Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFi 6 Router maakt gebruik van baanbrekende software om de internetconnectiviteit te optimaliseren door de ping te stabiliseren en lagpieken te verminderen. Gamers kunnen in het spel blijven door betrouwbare bekabelde en draadloze connectiviteit voor snelle games. WiFi 6 maakt het mogelijk om meer apparaten tegelijkertijd te verbinden en te streamen door effectief data in te pakken en te plannen. Bovendien genieten gebruikers van razendsnelle WiFi-snelheden tot 5,4 Gbps, met een tri-core 1,5 GHz-processor om online en netwerkgames zonder frustratie te kunnen spelen.

"Innovatie is de kern van wat NETGEAR tot een pionier en leider in deze industrie heeft gemaakt. Wij lopen voorop in het ontwikkelen van nieuwe producten die het leven van mensen makkelijker en aangenamer maken door middel van connectiviteit", zegt Patrick Lo, CEO en mede-oprichter van NETGEAR. "Het is ons een groot genoegen om opnieuw erkend te worden door de Consumer Technology Association voor innovatie in design en technologie, nu we in januari 2021 het 25-jarig jubileum van NETGEAR mogen vieren. Het is geweldig om te zien dat de producten die we ontwerpen relevanter zijn dan ooit, voor nu en in de toekomst.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware