Arrow Electronics geselecteerd door Training Industry als top IT trainingsbedrijf

21-12-2020 | door: Redactie

Arrow Electronics geselecteerd door Training Industry als top IT trainingsbedrijf

Arrow Electronics is door Training Industry Inc. geselecteerd in de Training Industry Top 20 IT-trainingsbedrijven 2020. Training Industry heeft onlangs bekendgemaakt welke bedrijven zich in de lijst van 2020 Top Trainingsbedrijven bevinden voor de informatietechnologie (IT) trainingssector van de leer- en ontwikkelaarsmarkt.

Training Industry is een toonaangevend onderzoeksbureau en informatiebron voor leiders op het gebied van training in de zakelijke markt. Het bedrijf stelt jaarlijks het Training Industry Top 20-rapport op over kritieke sectoren in de zakelijke trainingsmarkt om professionals beter te informeren over de beste en meest innovatieve aanbieders van trainingsdiensten en -technologieën.

De selectie voor de Top 20 IT-trainingsbedrijven in de opleidingssector voor 2020 was gebaseerd op de volgende criteria:

Breedte en kwaliteit van IT-trainingen en -cursussen
Leiderschap en innovatie in IT-training
Bedrijfsgrootte en groeipotentieel
Kracht van klanten en geografisch bereik

Bekijk hier de Top 20 IT-trainingsbedrijven 2020 en de bijbehorende Watchlist

“De 20 beste IT-trainingsbedrijven van dit jaar pasten zich snel aan aan de veranderende werkomgevingen van organisaties door een variëteit van lesmaterialen aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van leerlingen die vanuit huis werken”, aldus Ken Taylor, president van Training Industry. “Deze manieren bevatten onder meer oplossingen voor leermethoden, zoals virtuele labs, virtuele instructie via een verscheidenheid aan technologieplatforms en on demand leren. Deze bedrijven blijven steeds innoveren door lesmaterialen aan te passen om ervoor te zorgen dat studenten de beste training krijgen die aansluit op hun individuele planning.”

Meer informatie over Arrow Education Services is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht