Redactie - 20 december 2020

myneva neemt TTS over

Ouderenzorg op een nog hoger niveau brengen. Dat is het doel van de nieuwe krachten bundeling tussen myneva en Technology To Serve (TTS), specialist in zorgregistraties. "Samen bieden we zorgorganisaties de ideale oplossing", zo meldt TTS-eigenaar Hugo Tolsma.

Als vervanger en upgrade van het door TTS ontwikkelde ResidentWeb ECD heeft Technology To Serve voor myneva gekozen. De partij heeft nauw samengewerkt meet haar klanten om het myneva ECD zo goed mogelijk in te richten voor de ouderenzorg. Een bijkomend voordeel is dat er – door de continue update – niks nieuws geprogrammeerd hoeft te worden maar alles bijgehouden kan worden met verschillende configuraties.

"Opnieuw vooraan staaTTS voelt – net als myneva – een zorgplicht naar onze klanten: ze willen hun primaire proces en cliëntplanning zo goed mogelijk ondersteunen. Dankzij deze optimalisatie functioneren zij beter, waardoor ook hun ouderenzorg op een nog hoger niveau komt. “Dat vind ik persoonlijk prachtig om te zien; het is één van de ontwikkelingen die dit werk zo geweldig maken. Ik ben er dan ook trots op dat wij vanuit onze zorgplicht een ECD aanbieden dat de informatiehuishouding van ouderenorganisaties zo sterk verbetert”, aldus Hugo Tolsma.

TTS levert deze professionele omgeving in combinatie met een uitgebreid servicepakket: van inrichting-op-maat en doordachte implementatie tot het beheer van zowel die omgeving als applicaties en digitale werkplekken. Hierbij is het voor de klant direct duidelijk welke dienst wat kost, zodat hij niet voor verrassingen komt te staan. TTS en myneva zijn samen erg trots dat ze deze combinatie vanaf nu kunnen aanbieden aan ouderenzorgorganisaties; trots op de samenwerking.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!