Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020 over december is nu bekend

21-12-2020 | door: Witold Kepinski

Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020 over december is nu bekend

De Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020 over december 2020 is nu bekend. Het nieuwe Canalys-rapport telt vier categorieën: Champions, Contenders, Growers en Stragglers, die allemaal verschillende niveaus van groei, ontwikkeling en erkenning binnen het IT-kanaal laten zien.

Channel 'Champions' zijn Trend Micro en Kaspersky gevolgd door APC (Schneider Electric), Cisco, Citrix, HPE, HP, Juniper Networks, Lenovo en NetApp.

'Scalers' zijn VMware, IBM, Dell, Microsoft, Oracle en Apple.

'Contenders' zijn Fortinet, Fujitsu, Nutanix, Veeam, Palo Alto en AWS.

'Stragglers' zijn Veritas en Symantec.

Marketing

Canalys beoordeelt de prestaties van leveranciers en creëert tegelijkertijd een wereldwijde benchmarkstandaard voor de technologiesector, verzamelt ervaringen van partners en klanten en zet deze af tegen onder meer winstgevendheid, ondersteuning en marketing.

Het nieuwe Canalys-rapport telt vier categorieën: Champions, Contenders, Growers en Stragglers, die allemaal verschillende niveaus van groei, ontwikkeling en erkenning binnen het IT-kanaal laten zien.

Canalys beschrijft de matrix als een middel om de prestaties van leveranciers in het IT-kanaal te beoordelen, zowel op basis van feedback als op onafhankelijke analyse met betrekking tot strategie, investering, uitvoering en geplande initiatieven.

Relaties

De Champions uit het rapport moeten de hoogste niveaus van partnerondersteuning en betrokkenheid laten zien, terwijl ze tegelijkertijd de behoeftes ondersteunen via supply chain, communicatie, accountbeheer en relaties.

"Het is een grote eer voor ons bedrijf om voor het tweede opeenvolgende jaar als ‘Champion’ te zijn betiteld in de Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020,’ zegt Rob McKernan, Senior Vice President, Schneider Electric Europe. "Voor ons prijswinnende channelteam is dit een trots moment, omdat het een uitzonderlijk en uitdagend jaar is geweest voor de sector. Dit alles laat het belang zien van innovatie, samenwerking en een benadering waarbij de partner op de eerste plaats staat."

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht