Met PhishER Security Roles houdt KnowBe4 phishers buiten de deur

22-12-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Met PhishER Security Roles houdt KnowBe4 phishers buiten de deur

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, lanceert een nieuwe feature voor e-mailbeveiliging: PhishER Security Roles. PhishER Security Roles maakt KnowBe4’s PhishER-beveiligingsmaatregelen voor e-mailquarantaine efficiënter.

Phishing is nog steeds de meest gebruikte cyberaanval-vector en volgens KnowBe4's 2020 Benchmarking Report zal 37,9% van de ongetrainde gebruikers een phishingtest niet doorstaan. Het bedrijf speelt hier op in door zijn tools verder uit te breiden met nieuwe features zoals PhishER Security Roles. Met deze functie kunnen cybersecurity-professionals aangepaste machtigingen toewijzen aan de exacte incident response-rollen en -verantwoordelijkheden die ze nodig hebben in hun organisatie. Hierdoor kan elk lid van het beveiligingsteam een component voor e-mailanalyse afhandelen die het beste bij zijn of haar vaardigheden past.

"Nu het aantal phishing-aanvallen blijft toenemen, zijn geavanceerde features voor verdedigingstools zoals PhishER nodig om deze altijd aanwezige bedreigingen te bestrijden", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. "Het bepalen van specifieke rollen in beveiligingsteams draagt bij aan een sterkere verdediging en helpt elk teamlid zijn almaar groeiende workload beter te beheren." PhishER Security Roles is per direct beschikbaar voor alle PhishER-klanten van KnowBe4. Meer informatie over deze nieuwe functie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security