Xelion for Zoho maakt integratie Zoho met Xelion VoIP mogelijk
22-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Xelion for Zoho maakt integratie Zoho met Xelion VoIP mogelijk

Xelion for Zoho is een online service die Zoho CRM en Zoho Recruit integreert met Xelion VoIP (chat, telefonie). De communicatie met klanten en medewerkers is dan volledig vanuit Zoho gestuurd. De Xelion for Zoho service is een door Zoho Corp. gecertificeerde Zoho Phonebridge integratie, ontwikkeld door Zoho partner GeeFirm voor Zoho gebruikers in Europa.

Xelion is het grootste in Nederland ontwikkelde zakelijke VoIP telefonie platform en biedt al enige tijd integraties aan die door organisaties worden gebruikt om telefonie en CRM/ERP te koppelen. Basis hiervoor is de Xelion API, waarmee ontwikkelaars eenvoudig nieuwe apps kunnen maken, zodat Xelion gebruikers over nieuwe toepassingen kunnen beschikken.

“De introductie van de Xelion Marketplace, waarin tientallen add-ons voor Xelion gebruikers beschikbaar komen, komt tegemoet aan de toegenomen aandacht voor integraties. Meerdere organisaties vroegen naar een eenvoudig te activeren Zoho PhoneBridge integratie, om hun bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Met de certificering van de Xelion for Zoho app door Zoho Corporation heeft de gebruiker de zekerheid van een goed werkende en ondersteunde toepassing die zorgt voor betere business processen bij de gebruiker,” zegt Arthur van den Ende (foto), directeur Xelion.

Het Amsterdamse bureau GeeFirm is al jarenlang Zoho partner en ontwikkelt cloud toepassingen voor slimmere business processen. Wout Klok, managing director: “We zien de vraag naar integratie met een volwassen VoIP platform toenemen. De huidige telefonie koppelingen via de Zoho Phonebridge, aangeboden in de Zoho Marketplace, zijn vooral bedoeld voor de Amerikaanse markt. Een samenwerking met Xelion is voor ons interessant omdat het een behoefte van klanten invult, Xelion een mooie oplossing is en ook, net als Zoho, internationaal aanwezig is.”

Een beschrijving van de functionaliteit van de Xelion for Zoho service is in de Xelion Market Place en in de Zoho Marketplace beschikbaar. Binnenkort zal de service uitgebreid worden met Zoho Desk.

Xelion is in Nederland ontwikkelde hosted VoIP platform. Xelion 7 is een complete cloud telefonie oplossing met enorm veel functionaliteit die standaard voor iedere gebruiker beschikbaar is. Met Xelion wordt de bereikbaarheid van organisaties beter en ook wordt het gemakkelijker om de service aan klanten te verbeteren, onder meer door de beschikbaarheid van contact center functies en integratie met de belangrijkste CRM pakketten voor MKB bedrijven. Ook is Xelion in 2020 genomineerd voor beste hosted VoIP oplossing door Dutch IT Channel. Xelion wordt uitsluitend via gecertificeerde ICT resellers aangeboden.

GeeFirm is Cloud specialist en reseller van Google en Zoho oplossingen en van VOGSY, Professional Services Automatisering in de Google cloud, met kantoren in Amsterdam en Woerden. GeeFirm is een businessline van GAV.International, waartoe ook ERP/specialist AllSolutions en VOGSY behoren.

Terug naar nieuws overzicht