Cisco kondigt intentie aan om Dashbase over te nemen

23-12-2020 | door: Witold Kepinski

Cisco kondigt intentie aan om Dashbase over te nemen

Cisco neemt voor onbekend bedrag software leverancier Dashbase over. Met een hoofdkantoor in het Californische Palo Alto stelt Dashbase klanten in staat om bredere en meer unieke en ongebruikelijke databronnen in de cloud en traditionele omgevingen op een schaalbare, krachtige manier te ondersteunen, waardoor ze meer inzicht krijgen in prestatieproblemen.

Met Dashbase's logboeken en gebeurtenissen analyse technologie kan AppDynamics het onderzoek van zaken en het oplossingsproces verder stroomlijnen met ondersteuning voor Metrics, Events, Logs en Traces toepassingen, aldus de twee partners.

De integratie van de technologie van Dashbase in het Cisco AppDynamics-platform stelt klanten in staat hun digitale transformatie te versnellen door de complexiteit van gegevens over technologie-, gebruikers- en bedrijfsdomeinen te verenigen en te temmen.

Cisco AppDynamics biedt totale zichtbaarheid van applicatieomgevingen. Dankzij deze end-to-end-zichtbaarheid kunnen gebruikers snel technologische problemen oplossen en de oplossing van incidenten stroomlijnen om de betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers te behouden, aldus Cisco.

 

 

Terug naar nieuws overzicht