eG Innovations en SoftwareONE bundelen krachten

23-12-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

eG Innovations en SoftwareONE bundelen krachten

eG Innovations, specialist in IT-performancemanagement, gaat een partnership aan met SoftwareONE. De totaaloplossing van eG Innovations ‘Digital Performance Analytics Platform eG Enterprise’ wordt toegevoegd aan het portfolio van SoftwareONE om klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

De totaaloplossing, gericht op performance management, helpt klanten onder meer bij de aanpak van prestatieproblemen met applicaties, optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid, netwerkstoringen, uitdagingen bij virtualisatie en storingen in servers. eG Enterprise combineert hiervoor een agent-based en agentless aanpak, waarmee de software lifecycle en de prestaties van de volledige IT-infrastructuur worden bewaakt. Dit geldt voor de applicatiecode tot aan de hardware, zowel in fysieke, virtuele, cloud als hybride IT-omgevingen.

Toegevoegde waarde realiseren

SoftwareONE ondersteunt klanten met softwareoplossingen en cloudtechnologie. De wereldwijde speler helpt klanten bij het halen van toegevoegde waarde uit hun IT-omgeving door middel van vier fases; Design, Buy, Build & Implement en Optimize & Manage. Het PyraCloud platform fungeert hier als het centrale dashboard.

“Door de toevoeging van eG Enterprise aan ons portfolio kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen op het gebied van performance management. Zo vinden onze klanten performance steeds belangrijker lettend op veranderende bedrijfsdoelen. SoftwareONE zorgt dat de technologie daar continu op aansluit”, zegt Sancho Latumahina, Sales Director SoftwareONE Nederland.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud