Witold Kepinski - 24 december 2020

Techone neemt hostingprovider myH2Oservers over

Techone neemt voor een onbekend bedrag hostingprovider myH2Oservers over. Met de overname van myH2Oservers verstevigt Techone haar positie op de Nederlandse hostingmarkt. MyH2Oservers is het negende bedrijf dat is overgenomen door Techone.

MyH2Oservers levert domeinen, webhosting, e-mail en virtuele servers. Het bedrijf richt zich op de zakelijke markt. MyH2Oservers levert aan haar klanten vooral managed diensten, zoals virtuele servers met hoge beschikbaarheid ten behoeve van hosting van grotere websites. Ook ontzorgt myH2Oservers veel webdesign bureau's door het leveren van whitelabel hostingdiensten.

Coert Coomans, CEO van Techone: “Een hoog kennisniveau en geen 9-tot-5 mentaliteit. Dit zijn ook de kernwaarden waar Techone voor staat. Daarom past myH2Oservers goed bij ons. We zijn dan ook blij met deze overname en we zullen myH2Oservers tot een hoger niveau brengen.”

“Ik ben er van overtuigd dat Techone myH2Oservers naar het volgende niveau tilt", vertelt Jeroen, oud-eigenaar van myH2Oservers. “Techone ondersteunt in techniek, organisatie en financiën, waardoor myH2Oservers de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. De klanten van myH2Oservers zijn in goede handen. Het streven om kwaliteit te leveren, betaalbaar te zijn en het hanteren van een persoonlijke aanpak, dat vindt Techone ook belangrijk.”
Tags

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!