Google Cloud regio activiteiten zijn uitgebreid

24-12-2020 | door: Witold Kepinski

Google Cloud regio activiteiten zijn uitgebreid

Google Cloud heeft de uitbreiding van zijn wereldwijde netwerk aangekondigd met nieuwe cloudregio's in Chili, Duitsland en Saoedi-Arabië. Bij de lancering heeft elke regio drie zones ter bescherming tegen serviceonderbrekingen en omvat ze een portfolio van belangrijke Google Cloud-producten, terwijl ze lagere wachttijden bieden aan gebruikers in de buurt en een robuuster wereldwijd netwerk van regio's voor multinationale ondernemingen zo beweert Google.

In Zuid-Amerika versnellen Chileense bedrijven, zowel groot als klein, hun cloudadoptie en transformeren ze hun bedrijven om nieuwe producten en diensten aan klanten te kunnen aanbieden. Bedrijven zoals Red Salud, een van de leidende netwerken van particuliere zorgaanbieders in Chili, hebben hun infrastructuur naar de cloud gemigreerd om de veerkracht en flexibiliteit van hun diensten te vergroten naarmate de vraag blijft evolueren en groeien.

Duitsland

In Duitsland vormt deze tweede cloudregio een aanvulling op onze bestaande regio in Frankfurt, waardoor we beter kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar cloudservices in het land. Met deze extra regio kunnen klanten zoals Deutsche Börse, een van 's werelds toonaangevende uitwisselingsorganisaties, en de Duitse groothandel METRO, hun bedrijf blijven opschalen bovenop onze cloudinfrastructuur van wereldklasse.

"Door de publieke cloud te adopteren als onderdeel van onze strategische focus op nieuwe technologieën, kunnen we de flexibiliteit verbeteren, de efficiëntie stimuleren en toegang krijgen tot geavanceerde analyse- en AI-tools", zegt Michael Girg, Chief Cloud Officer bij Deutsche Börse Group. “Als een van de grootste aanbieders van marktinfrastructuur staat Deutsche Börse Group voor innovatieve en stabiele oplossingen, die essentieel zijn voor het creëren van vertrouwen in de markten van vandaag en morgen. Google Cloud heeft indruk op ons gemaakt met zijn technische mogelijkheden, robuuste beveiligingshouding en partnermentaliteit. Een tweede Google Cloud-regio in Duitsland zal nog meer capaciteit en technische start- en landingsbanen bieden om ons bedrijf op te schalen. "

"METRO leidt een digitale transformatie in de reisbranche voor de groothandel, niet alleen door onze eigen overstap naar de cloud, maar ook door digitale oplossingen beschikbaar te stellen aan onze klanten", zegt Timo Salzsieder, Chief Solution Officer en Chief Information Officer bij METRO AG. "We hebben de stabiliteit van ons e-commerceplatform verhoogd en de infrastructuurkosten verlaagd met Google Cloud, en de nieuwe Google Cloud-regio in Duitsland zal ons helpen onze miljoenen klanten in 34 landen nog betrouwbaarder te bedienen."

Saudi-Arabië

In 2018 kondigden we een memorandum van overeenstemming (MoU) aan met Aramco om gezamenlijk het opzetten van clouddiensten in de regio te onderzoeken. Voortbouwend op dat memorandum hebben we in december 2020 een overeenkomst gesloten en Google Cloud zal nu een Cloud-regio in Saoedi-Arabië implementeren en exploiteren, terwijl een lokale strategische reseller, gesponsord door Aramco, clouddiensten zal aanbieden aan klanten, met een bijzondere focus op bedrijven. in het Koninkrijk.

Deze nieuwe Cloud-regio stelt Google Cloud-klanten in staat om vol vertrouwen hun aanbod in deze markt te laten groeien en opschalen en bedrijven als Noon en Snap, Inc. te ondersteunen bij het leveren van hun producten en services aan consumenten.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud